Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

€7,50 εισιτήριο στο "Δημοτικό Κινηματογράφο" Άρτεμις Παπάγου!











Τελικά συνειδητοποίησα ότι στο διπλανό χωριό από το δικό μας, στου Παπάγου, βρίσκεται ο καλύτερος δημοτικός κινηματογράφος της Αθήνας! Μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι μιας και είναι ο ακριβότερος και χωρίς καμία προσφορά εκτός από το παιδικό-φοιτητικό. Το εισιτήριο, σύμφωνα με το athinorama.gr, και όχι όπως αναφέρει ο ΔΟΠΑΠ στην ιστοσελίδα του, είναι €7,5! Αυτό θα πει κοινωνική πολιτική! 

























Παρακάτω παραθέτω τις τιμές και τις προσφορές από τους υπόλοιπους θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους που λειτουργούν αυτή την περίοδο και είναι καταχωρημένοι στο athinorama.gr. Θαυμάστε και ... φουσκώστε γιατί έχουμε έναν από τους καλύτερους θερινούς...του κόσμου!



















Και για να σας πείσω ότι έχουμε έναν κορυφαίο παγκοσμίως θερινό κινηματογράφο, για αυτό και πρέπει να τον πληρώνουμε αναλόγως, παρακάτω δείτε τις τιμές του Σινέ Θησείον που και φέτος βγήκε ένας από τους επτά καλύτερους κινηματογράφους του κόσμου (όπου μόνο δύο είναι θερινοί).










Πέμπτη με Κυριακή, θα μου πείτε, είναι πιο ακριβός κατά €0,5...γιατί; Επειδή βλέπει Ακρόπολη; Εμείς βλέπουμε Αττική Οδό, Κεραίες και Υμηττό, ποιός νικάει;! Τελικά νομίζω ότι το 3D είναι αυτό που τον ανεβάζει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης! 

We get what we deserve...και είναι πολλά τα 5 χρόνια για να ξεκινήσω από τώρα! Κουράγιο συγχωριανοί!